Fellow Photography
              Freeze time with pictures

Welkom op mijn website

 

Lange tijd dacht ik dat een website voor mij niet nodig was. Foto opdrachten kwamen binnen via mond totmond reclame. Echter de laatste tijd merk ik steeds vaker dat er gevraagd wordt naar mijn Website. Hmmmm die had ik dus niet. Waarschijnlijk ben ik hierdoor wel wat werk misgelopen. Dus... alle moed verzameld en een domein naam aangevraagd. Hier ben ik dan. Op het WEB. Ik fotografeer in het dagelijkse leven alles wat los en vast zit. Om een beetje structuur in deze site te maken heb ik verschillende soorten fotografie en mogelijkheden onderverdeeld. Mocht je iets heel anders willen dan kan dat vast ook maar heb ik er nog niet aan gedacht.

 Voor mijn Bruidsfotografie heb ik een afzonderlijke website. die kan je vinden onder : www.simonebridalphotograpy.nl


Snuffel maar even rond op deze site en als je vragen hebt neem dan gerust contact met me op.  tel: +31 627210274